ETT RUM FÖR ALLA SORTERS UTTRYCK OCH EXPERIMENT !

"KONSTNÄRSRESERVAT"

(Fd Galleri 44 i Mellby) Öppet enligt överenskommelse !


Anette Sjölander - konstnär - Årets kulturstipendium i Lidköping 2016.
Motivering:
"Anette Sjölander, upprätthåller RUM44 i Mellby för konstnärliga experiment och laborationer. Hit kommer både nationella och internationella konstnärer, utställare och konstintresserade. Ett eget rum "A room of one´s own" (Virginia Wolf) möjliggör skapande. Genom att tillhandahålla ett fysiskt rum där kunskapsinhämtning, utställningar konstlaborationer och möten mellan människor sker; erbjuder och möjliggör Anette Sjölander på sitt djupt humanistiska och tillåtande sätt, konst att existera även på landsbygden."

http://mellbystommen.se/index.html
(Anette Sjölanders hemsida)torsdag 24 augusti 2017

Händer här sommaren 2018.......En riktigt dålig festival !


                                         Lördagen 21 juli 2018 . KL. 14.00 och framåt.....

                                                      Plats: RUM44 i Mellby.
                                              http://anettesgalleri44.blogspot.seHej på er.....i slutet av januari kommer jag att ta kontakt med alla som anmält sig och börja planera lite inför festivalen....ha det gott och ....fundera lite på vad ni ska göra här nästa sommar .....god jul ....!!

Välkommen att utmana dig själv på något du tror är "dålig på" och kom till RUM44 i Mellby och visa det för alla andra....!

Vill du antaga denna utmaning så anmäl dig till Anette ..... bjud in en vän också om du vill.

Vi vet inget om detaljerna just nu.....men hur det blir beror ju på vad alla som anmält sig.... tänkt att göra eller visa.....det kommer finnas utrymme till att visa konst (både inomhus o utomhus) ...några "scener" i form av traktorkärror bl.a...... för uppträdande....en damm finns......."speakers corner" finns där den alltid varit.....husvagn, hemmagjort utegym, piano (lite ostämt)........mat o fika kommer jag leja ut till intresserade......och förhoppningsvis kommer det en "hemlig gäst" .....mer info kommer......vi hörs o ses nästa sommar....!!

Ps ! Detta är på blodigt allvar.. 

Hälsningar från Anette Sjölander och Annacarin Öman

PS !
Det är många som säger att ni vill vara med på festivalen....men vet inte riktigt vad ni vill göra (ja det är svårt att veta vad man är "riktigt dålig på".....men ni kommer nog på något 🙂....)
Eftersom denna festival formas utifrån Er ....hur många vi blir .....och för att det ska bli "så bra som möjligt" 🤔....... vill jag att Ni som gärna vill vara med ....
...Anmäler er innan året är slut...helst tidigare.
Lita bara på att allt kommer att bli "riktigt dåligt" så kan inget gå fel....vi litar på DEJ 😍
Hälsningar från Anette och Annacarin

Kontakt och anmälan: Anette 070-689 32 05

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar