ETT RUM FÖR ALLA SORTERS UTTRYCK OCH EXPERIMENT !

"KONSTNÄRSRESERVAT"

(Fd Galleri 44 i Mellby) Öppet enligt överenskommelse !


Anette Sjölander - konstnär - Årets kulturstipendium i Lidköping 2016.
Motivering:
"Anette Sjölander, upprätthåller RUM44 i Mellby för konstnärliga experiment och laborationer. Hit kommer både nationella och internationella konstnärer, utställare och konstintresserade. Ett eget rum "A room of one´s own" (Virginia Wolf) möjliggör skapande. Genom att tillhandahålla ett fysiskt rum där kunskapsinhämtning, utställningar konstlaborationer och möten mellan människor sker; erbjuder och möjliggör Anette Sjölander på sitt djupt humanistiska och tillåtande sätt, konst att existera även på landsbygden."

http://mellbystommen.se/index.html
(Anette Sjölanders hemsida)tisdag 24 juli 2018

DE MISSLYCKADE - monolog med Eva Ahlberg - Lördagen 11 aug 2018 - Kl. 18 - (Anmälan till Anette) Välkommen !Texterna i De misslyckade är skrivna av den norske dramatikern Jesper Halle, och jag blev tagen av dem direkt vid läsningen av manuset "24 mislykte Nordmenn". 24 misslyckade norrmän! Låter som ett norgeskämt! Men handlar om oss och livet! Jag skrattade och grät och läste alla monologerna i ett svep.Bestämde mig för att göra ett soloföreställning! Med ett "kempestort manus" komma in och vilja spela allt själv. Det är hon som pratar för mycket och hon som sparade sin omöjliga kärlek i 32 år. Och en ganska berusad kvinna som berättar en riktigt romantisk historia. En man som vet att prestera...Hon i vården och hon som levde livet baklänges.En liten pojke som har nåt att berätta om framtiden.Jag gör det inte ensam.Jag är med dem.
De misslyckade.

Eva Ahlberg - skådespelare

                                                                                                                                                                                  http://evaahlberg.se/index.html   

Inträde: 150 kr  fika ingår

 Swisch : 070-833 77 87 (Barbro Aldén NBV)
eller betala kontant vid dörren (ej kort)

I samband med Monologen  lördagen den 11 aug så visar Anette Sjölander några av sina "Misslyckade träskulpturer" på RUM44 ....även öppet t.o.m söndagen den 19 aug.....med flytande öppettider (hör av er för en visning 070-689 32 05 ....Hälsningar från Anette


m

After art.....eftersnack i flisförrådet !!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar