ETT RUM FÖR ALLA SORTERS UTTRYCK OCH EXPERIMENT !

"KONSTNÄRSRESERVAT"

(Fd Galleri 44 i Mellby) Öppet enligt överenskommelse !


Anette Sjölander - konstnär - Årets kulturstipendium i Lidköping 2016.
Motivering:
"Anette Sjölander, upprätthåller RUM44 i Mellby för konstnärliga experiment och laborationer. Hit kommer både nationella och internationella konstnärer, utställare och konstintresserade. Ett eget rum "A room of one´s own" (Virginia Wolf) möjliggör skapande. Genom att tillhandahålla ett fysiskt rum där kunskapsinhämtning, utställningar konstlaborationer och möten mellan människor sker; erbjuder och möjliggör Anette Sjölander på sitt djupt humanistiska och tillåtande sätt, konst att existera även på landsbygden."

http://mellbystommen.se/index.html
(Anette Sjölanders hemsida)tisdag 5 november 2019

Välkommen till helgen 9-10 nov....öppet mellan 14-17."Anette Sjölander har jobbat med en installation i galleriets flisförråd, kallat Klubb 44, där hon använt trästockar och flis och funderat på temat Tiden.
I Tyska rummet finns resultatet från en ljud- och bildinstallation. Det är ett samarbete med en konstnär från Småland som heter Pontus Kraft och som jobbar med ordet och musiken som uttrycksform. Den filmen, Mörkrets furste, gick även i loop på Folkets hus under förra lördagens konstafton.
I galleriet och fikarummet på Rum 44 visar Anette Sjölander även måleri, teckning, grafik och skulptur."


Installation - Anette Sjölander (målningen på väggen är gjord av Jokin Burgo)Oljemålning - Anette Sjölander 100x140Del av Installationen Tiden - Anette SjölanderKlubb44 Installation Tiden (flisförrådet) - Anette Sjölander
Tyska rummet - bild o ljudinstallation
Mörkrets furste - samarbete med Pontus Kraft

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar