ETT RUM FÖR ALLA SORTERS UTTRYCK OCH EXPERIMENT !

"KONSTNÄRSRESERVAT"

(Fd Galleri 44 i Mellby) Öppet enligt överenskommelse !
RUM44 i Mellby utanför Lidköping drivs av konstnären Anette Sjölander och hennes man, bonden Per Sjölander. Mötesplatsen har under flera år fungerat som ett laboratorium för såväl etablerade som nyhittade konstnärer. Här tillåts alla tänkbara konstnärliga uttryck och experiment äga rum. RUM44 in Mellby outside Lidköping is run by artist Anette Sjölander and her husband, farmer Per Sjölander. The meeting place has for several years functioned as a laboratory for both established and newly discovered artists. Here, all conceivable artistic expressions and experiments are allowed to take place.

måndag 20 oktober 2014


                          Foto - Petra Gunnarsson
                          http://www.petragunnarsson.se/

"Händelserna utspelar sig vid en strand på Kinnekulle. 
Med vardagskonstprojektet Om kvällen när jag säger god natt till solen, vill jag bjuda in till min privata strand.
Alla har vi en sådan strand i vårt inre eller yttre. En liten tidsfrist, en lucka till ”magins värld” mitt i vardagen, där allt eller ingenting kan hända. Ett ställe att få vara. Frågan är om vi tar oss tid att lyssna in stranden i vardagens brus?
 
Jag arbetar med måleri, foto och objekt. Jag söker en penselmålad känsla i fotografiet, mer eller mindre upplöst. Bildvärlden befinner sig i ett mellanrumsområde, mellan rörelse och stillhet, ljus och mörker. Tiden är gränslös. "

Petra



Petra Gunnarsson är född 1969 och uppvuxen i Mariestad. Hon var under många år verksam i Göteborg men återvände till Skaraborg 2008, först till Hjo där hon var en av initiativtagarna och projektledare för Hjo konsthall. Sedan två är tillbaka är hon bosatt på Kinnekulle. Petra är verksam som bild- och formkonstnär samt certifierad  bildterapeut.



I Hästkärran: Ljudinstallation - Konstnär äter blåbärsskorpor. (samarbete mellan Petra Gunnarsson och Anette Sjölander)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar